måndag 21 oktober 2013

Kraft Öl - Romfatslagrad Julmust

Romfatslagrad nyhet från Nygårda Julmust Vintage Oak

Förra årets bourbonfatslagrade mustsuccé är tillbaka och får i år sällskap av ytterligare en smakupplevelse. Lagrad på romfat i sex månader bjuder Nygårda Julmust Vintage Oak 2013 på en elegant ton av rom i balanserat samspel med klassisk julmustsmak. Den alkoholfria musten är, precis som tidigare år, tappad i en stilfull flaska och passar utmärkt på det vackert uppdukade julbordet.
  
Nygårda Julmust Vintage Oak finns till försäljning i begränsad upplaga på 75 cl glasflaska på Systembolaget fr.o.m. den 15 november (v.46). Priset är 29,90 kr.
 
Julmust – en god tradition
 
Julmusten hör till ett av julbordets ”måsten”. Totalt dricker vi ca 45 miljoner liter must per år, påskmusten inkluderad. Mängden är i stort sett densamma från år till år. Förutom Nygårda Julmust Vintage Oak finns en ekfatslagrad Nygårda Julmust på 33 cl flaska samt den mer traditionella Nygårda Julmust i Spendrups Bryggeris sortiment – och det i flera olika förpackningstyper, bland annat i förpackningen 12 x 33 cl petflaska. Nygårda Julmust säljs i dagligvaruhandeln fr o m den 1 oktober.
 
Kraft Öl - Nyheter om dryck

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar