torsdag 15 mars 2012

Carlsberg - dårligt öl, sed och bruk!

Carlsberg har visat sina riktiga färger igen!
Detta är vad vi slåss för! För en öl kultur där hantverket och ölen sätts i fokus och inte att maximera vinsten till giriga fickor. Förutom deras svaga öl som är lika dött som deras hjärta & själ, så har de som ni antagligen redan vet, börjat installera robotar i lager och produktion. Detta för att minska kostnader på personal och i det som är deras huvud uppgift, att brygga öl!?. Att kompromissa med kvalitén för att sätta pengarna i marknadsföring och i fickor på de som säkert inte ens varit nära och inte bryr sig om öl kulturen och hantverket. Frågar man någon från Carlsberg säger de att det inte påverkar produkterna, att det kommer vara samma höga kvalitet på produkterna!? Det säger ju inte så mycket om deras produkter!


Läs mer om uppsägningen:
SVD artikel

När jag pratar med mina öl vänner i USA om detta, säger de att det låter som de stora producenterna i Europa tar efter samma taktik som de har i USA. Nästa steg borde då bli att Makrobryggarna lägger tid och pengar på att hindra och förstöra för de små producenterna....... kan det verkligen bli så illa!

I allt detta så ligger makten i konsumentens händer. Att välja vad man köper! Nu inte bara för miljö och kvalité utan också för mångfald och ett bättre öl Sverige.

Tänk själv
Mvh
Kraft Öl - Nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar