fredag 9 mars 2012

Ölnyheter - Brutal Brewing

Sir Taste-a-Lot - ett alkoholsvagare ölalternativ för dem som älskar öl med stark karaktär


Nu lanseras Sir Taste-a-Lot - ett 3,5-öl som utmärker sig genom sin tydligt fram-trädande humlekaraktär. Bakom ölet står en egensinnig engelsman med samma namn, som länge längtat efter ett alkoholsvagare alternativ med stark profil.

- Äntligen får vi släppa loss Sir Taste-a-Lot - ett slags gemensamt alter ego för oss här på Brutal Brewing. Berättelsen om den egensinnige engelsmannen har länge legat på lager och nu har han äntligen fått göra verklighet av sin dröm, berättar gänget på Brutal Brewing.

Född med ett bryggeri i huvudet och en öltapp i ögat har Sir Taste-a-Lot praktiskt taget ingenting annat än öl i tankarna. Länge har han närt drömmen om en alkoholsvagare ljus lager, ett 3,5-öl, med humleblommig profil. Han är en sann humlenörd och ville därför skapa ett öl med mycket humleblommighet. För att få till det lät han därför torrhumla ölet. Under processen, när eteriska oljor frigjordes, bara doftade och njöt han.

På en fråga till Sir Taste-a-Lot om hur han själv skulle beskriva ölet är han ganska fåordig. Han tycker att ölet får tala för sig själv, men till slut, med glimten i ögat, låter han ändå hälsa:

- This is the ideal lubricant to unhinge a stiff upper lip.

 Lansering sker i dagligvaruhandeln v.13 på 50 cl burk. Priset är ca 39:90 kr för 4x50 cl

Mvh
Kraft Öl - Nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar