torsdag 22 mars 2012

Ölnytt från Brutal Brewing - Hale to Nothing



Brutal Brewing presenterar en ny ekologisk ale med namnet Hale to Nothing. Denna gång är det pauserna i våra hektiska liv som är i centrum.

Ingenting är något väldigt bra – Hale to Nothing
Spendrups Bryggeri AB - 2012-03-21 08:45
Teamet berättar:
Under året som gått har vi i hög takt lanserat en rad nya öl på marknaden. Det har helt enkelt inte funnits tid för vila. Med vår nya öl vill vi påminna alla och envar om att det är just de små stunderna av ingenting som ger oss kraft. Hale To Nothing är en god ekologisk ale och en riktig session beer som verkligen passar att avnjutas närhelst man vill ha en öl med fräsch, men inte för påträngande karaktär.
Förutom att ha jobbat hårt med att få fram en god ekologisk ale har teamet bakom Brutal Brewing denna gång valt att göra ingenting när det gäller designen.
Teamet fortsätter:
Vi valde helt enkelt att luta oss tillbaka och låta designeleverna på Berghs School of Communication komma med flera designlösningar. Valet föll på Daniel Berglund, som bäst tolkade ingenting.
– Det är ingenting konstigt i Hale to Nothing, bara bra saker, säger bryggmästare Bengtsson. Som ekologisk malt och humle som ger ölet en frisk och balanserad smak. Att brygga ekologiskt öl som smakar gott är ingen lätt uppgift. När man sedan tar vara på de traditionella värdena i en ale och förfinar dem med exklusiv aromhumle från Amerika blir det en utmaning. Det är dessutom spännande att brygga en session beer – en välbalanserad öl på 4,5 vol% med framträdande humletoner.
Finns till försäljning på Systembolaget, 33 cl flaska fr o m 1 april, artnr: 1485-03: Pris: 13:90 kr/st.

Mvh
Kraft Öl - Nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar