måndag 5 mars 2012

Ölnyheter - Hälsingborgs Bryggeri


Ett förstklassigt vårtecken från Lakritsfabriken och Helsingborgs Bryggeri

Ett vårtecken från Lakritsfabriken och Helsingborgs Bryggeri

2012-03-03 13:07
Nu är det äntligen dags att presentera det spännande samarbetet mellan Helsingborgs Bryggeri och Lakritsfabriken i Ramlösa. Det handlar om två företag som båda valt att tillverka produkter ur en tradition av genuint hantverk och som nu valt att brygga ett lite annorlunda öl tillsammans.
Vi får ett vackert, vildsint och karakteristiskt öl med toner av lakrits. Den subtila eftersmaken vilar snyggt i de ljusa dragen hos en lageröl. Eller som Helsingborgs Lakritsfabriks ägare Martin Jörgensen själv säger: ”Jag ville vara delaktig i ett öl där man först får en fin dos humle och beska, och som sedan nästan omärkligt glider iväg och avslutas med en försiktig ton lakrits. Ölen går utmärkt att dricka som sällskapsdryck, men den passar också hur bra som helst till mat. Tänk fänkåls- och lakritsgravad lax eller liknande små delikatesser.”
Hans Nelson, en av ägarna till Helsingborgs Bryggeri, håller med. ”Ölen ska dröja sig kvar som en liten påminnelse om livets små glädjeämnen. Varje dag är en trevlig överraskning och en sann njutning.”
Ölen kommer att kunna beställas på systembolaget i april, samt på pubar och restauranger i Helsingborgsområdet.

Pressmeddelande från Helsingborgs Bryggeri

Mvh
Kraft Öl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar