onsdag 15 februari 2012

Beer Wars - En film för den som bryr sig!

En film/dokumentär som är värd att skriva om igen.
För er som inte har sett den ännu, så tycker jag att ni ska se den för att skaffa en egen uppfattning om kampen för bättre öl i världen. Annorlunda!



I Amerika har storleken betydelse. Ju större du är, desto mer makt har du och det gäller i synnerhet näringslivet. Anat Baron tar med dig på en resa genom den amerikanska ölindustrin. En resa som till slut avslöjar sanningen bakom etiketten på din favoritöl. Filmen går bakom kulisserna i de dagliga striderna och de krig som dominerar en av de amerikanska folkets absoluta favoritindustrier.

I Beer Wars får vi följa Sam och Rhonda som driver två oberoende bryggerier vars mål är att skapa nya och innovativa ölsorter. Vi får bevittna deras kamp för att nå den amerikanska drömmen i en industri som domineras fullkomligt av mäktiga företag som vägrar vika sig en tum. Denna moderna David och Goliat historia är en avslöjande och underhållande resa med oväntade och överraskande vändningar som lovar att förändra världens syn på de där 99 ökända flaskorna öl som dominerar de amerikanska livsmedelsbutikernas hyllplan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar