måndag 23 september 2013

Kraft Öl - Öl Appar: Svenska ölbloggar & Pivo

Svenska Ölbloggar


Känner du att du saknar tips om öl som smakar det där lilla extra? Då har du den perfekta appen som kommer att guida dig till nya smakupplevelser. De har sammanställt de mest aktiva och initierade ölbloggarna i Sverige, med bl.a. oss Kraft Öl.

Här får du tips och information om:
- Öl du aldrig hört talas om.
- Öl du funderat på att köpa.
- Öl du tycker är alldeles för dyr men ändå lite lockande att köpa.
- Öl från all världens länder helt enkelt.

- Ölnyheter


Bloggarna har olika inriktningar och det är just detta som är så spännande. Oavsett om du är novis eller proffs, här finns något för alla. En del är inriktade på öl från vissa länder, andra skriver bara om mikrobryggerier och det finns dem som mixar med intressanta rese- och pubupplevelser . Den sammanhängande faktorn är kärleken och passionen för allt som har med öl att göra.

 ”En öl, tack”

Ny app hjälper dig att beställa och uttala ”En öl, tack”, korrekt på femtionio olika språk.

Nu behöver du inte riskera att stå utan öl – något som Justin Amey och Ollie Hepworth fick erfara ett par år tidigare i Tjeckien. Men då föddes samtidigt idén till ”sommarens app”. Appen, som heter Pivo – öl på tjeckiska – översätter ”En öl, tack” till femtionio olika språk. Dessutom får beställaren hjälp med uttalet.
Redan nu, ett par veckor efter lanseringen, är appen en av App Stores mest nedladdade. Enligt upphovsmännen beror det på att frasen ”En öl, tack” är minst lika viktig för turister att kunna som ”tack”.
 
 
 
Kraft Öl - Nyheter om öl och bryggerier

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar