onsdag 31 oktober 2012

Kraft Öl - Pistonhead Christmas Carol Edition – jultrimmat öl

Pistonhead Christmas Carol Edition – öl från Brutal Brewing
Spendrups Bryggeri AB

Inför julen har Brutal Brewing varvat julklappsinköpen med bryggning av öl. Julklappen till alla ölälskare är en mörkt mahognyfärgad underjäst lager –
Pistonhead Christmas Carol Edition.
Typiska julöl är mörka och fylliga med mycket smak. I jultrimmade Pistonhead kombineras fyra maltsorter som skapar en fyllig maltkropp, med bränd och rostad karaktär. Till det, en injektion av tre humlesorter som bjuder på en humleblommig doft med inslag av grapefrukt och citrus.
– Allt i skön ölstil à la Pistonhead, säger gänget på Brutal Brewing. Ett gott julöl i kombination med lite avkopplande häng med nära och kära – så mycket mer behövs inte för att det ska kännas som julafton. Gott och tillbakalutat, lite pistoniserat med andra ord.
I all enkelhet sker också en lite dekaltrimning (läs julpyntning) i Pistonhead-världen. Den är garanterat fri från skägg och tomteluvor, men aldrig är en doftgran hängandes i backspegeln så rätt som i juletid.
Pistonhead Christmas Carol Edition finns till försäljning på Systembolaget fr o m den 15 november och på restaurang fr o m den 29 oktober. Pris och artikelnummer Systembolaget: 15,90 kr (art.nr11391-01

Kraft Öl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar