måndag 17 september 2012

Kraft Öl - FrEQuency kommer till Stockholm Beer Festival

Anders Fridén och David Mortimer Hawkins, duon bakom FrEQuency kommer att vara på plats i montern. Kom förbi och prata med dem om deras senaste tillskott eller bara för att hänga över en kall öl. Det kommer även att finnas snygga FrEQuency t-shirtar att köpa och få signerade.
Philipson Söderbergs monter:

Fredagarna 28 september och 5 oktober 18.00-21.00
Lördagarna 29 september och 6 oktober 15.00-18.00

På mässan kommer du kunna smaka fem olika öl från FrEQuency. 1 september lanserades oktoberölen ”No sleep in October” som har en rik karaktär av münchener och karamellmalt med en balanserad beska från humle. Varunummer: 11286 Pris: 19,80kr Volym: 330ml

I oktober introduceras den svenska marknaden för ytterligare tre nyheter från FrEQuency.
A Darker Shade of Ale, en ale med fem malter och fem humlesorter som ger en frisk, välhumlad karaktär. Pris: 24.90 kr Volym: 330 ml

Den tredje nyheten är Ain’t nuthin to f*** wit, en veteöl som enligt Anders och David är ”raka motsatsen till blaskigt blått och vältrimmade män med blött hår som kliver upp på en skärgårdsö.
Varunummer: 89156 Pris: 99 kr Volym: 750 ml

St(out) of the Cellar, en stout med en enbärskryddad stout som har lagrats på whiskyfat från Glenfarclas vilket skänkt en rund ton utöver en något högre alkoholstyrka från whiskyn. Tappas på 750 ml flaska.

Alen och veteölen kommer att finnas från 1 oktober i beställningssortimentet och kan beställas på alla Systembolag.
De kommer även att servera FrEQUency Lager som släpptes på Systembolaget inför förra årets öl- och whiskymässa i Stockholm.

Mvh
Kraft Öl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar